KURBAN PAZARI ŞATIŞ YERLERİ TAHSİSİ

Kurban Bayramının yaklaşması nedeniyle kurban pazarı bu yıl ilçemizde Hacıevhat Mahallesi Erenler futbol sahasında kurulacaktır. Malkara Belediye Meclisinin 19.10.2017 tarih ve 179 sayılı 2018 yılı gelir tarife cetvelleri hakkındaki kararı doğrultusunda Kurbanlık satışı yapılan 25m2 lik padok 100.00 TL, yeme içme reyonu kiralama ücreti 100.00 TL olarak belirlenmiştir.

Kurulacak olan kurban pazarından satış yeri ve stand almak isteyen vatandaşlarımızın Zabıta Müdürlüğüne müracaat etmeleri gerekmektedir. Kurban pazarı satış yerine başvuranların yerleri 10 Ağustos 2018 Cuma günü saat 10:30 da Belediye Meclis Salonunda müracaat edenlerin huzurunda yapılacak olan kura çekimi sonucunda belirlenecektir.