KURBAN PAZARI ALANINDA SATIŞ YAPACAK OLAN KURBAN SATICILARININ YERLERİ İÇİN KURA ÇEKİMİ YAPILDI

Yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle Hacıevhat Mahallesi, Ahmetpaşa Köy Yolu Caddesi üzeri, Erenler futbol sahası alanında kurulacak olan kurban pazarı yer tahsisinin belirlenmesi için 10 Ağustos 2018 Cuma günü saat 10.30'da Belediye Meclis Odasında kura çekimi yapıldı.

Kurban pazarı yeri kura çekimine; Malkara Belediye Başkan Vekili Nuran Başkütük, Belediye Başkan Yardımcısı Bahaettin Cömert, Zabıta Müdürü Emrah Özsoybaş ve kurban satıcıları katıldı.

Yapılan kura çekimi öncesinde konuşma yapan Malkara Belediye Başkan Vekili Nuran Başkütük; “Öncelikle hepiniz hoş geldiniz. Umarım çekilecek olan kuralar hepiniz için hayırlı olur. Sizlere şimdiden bol bereketli satışlar diliyorum. Kurban Bayramı Ülkemize ve İslam âlemine hayırlı olsun. Gerekli bilgileri Zabıta Müdürümüz sizlere açıklayacak.” diyerek satıcıların yaklaşan Kurban Bayram'ını kutladı.

Kura çekimleri sonucunda, kurban pazarı alanında kurbanlık satışı yapacak olan kurban satıcılarının satış yapacağı yerler belli oldu.

Kurbanlık satış yeri kura çekim sonucu kesin listesi ektedir.