KOZYÖRÜK MAHALLEMİZDE İÇME SUYU VE YAĞMUR SUYU ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürlüğü'nün Kozyörük Mahallesinde inşaa ettiği İçme Suyu ve Yağmur Suyu projesi tamamladı.

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürlüğünün yaptığı çalışmalar sonucunda Kozyörük Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlarımız hijyenik ve sağlıklı koşullara su kullanımına kavuştu.

İçme Suyu ve Yağmur Suyu projesini 1.273.822,81 TL bedelle, ENSİS YAPI İNŞAAT VE TURİZM SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. firmasının üstlendiği çalışmalar tamamlandı. Yapılan çalışmalarda toplamda 17.374 m İçme Suyu, 2.570 m Yağmur Suyu hattı yapım işi tamamlanmıştır.

TESKİ tarafından yapılan İçme Suyu ve Yağmur Suyu projesi Kozyörük Mahallesinde yaşayan vatandaşlarımıza hayırlı olsun.