KİLİTLİ PARKE TAŞ, BORDÜR VE OLUK TAŞI DÖŞEME İŞİ İHALESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

2016 / 261871 sayılı ihale kayıt numaralı Malkara Belediye Başkanlığı Kilitli Parke Taş, Bordür ve Oluk Taşı Döşeme İşi ihalesi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. Maddesine göre 2 Ağustos 2016 Salı saat 11.00'de Belediye Meclis Odasında açık ihale usulü ile gerçekleştirildi.

Destek Hizmetleri Müdürü Saim Ünal'ın komisyon başkanlığını yaptığı ihaleye; TEK İnşaat Adem Deniz, Körfez Mühendislik İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti., Salman İnşaat Taah. Paz. Tic. Ltd. Şti., As Cem İnşaat San. Tic. San. Ltd. Şti. ile Güngör İnşaat Taah. Ve Müh. Dindar Güngör katıldı.

İhale sonucu gerekli yasal süreç beklendikten sonra açıklanacaktır. İhaleyi alan firma belirlenip komisyon kararı firmalara tebliğ edildikten sonra Kilitli Parke Taş, Bordür ve Oluk Taşı Döşeme İşi sözleşmesinin imzalandığı tarihten itibaren 5 gün içinde yer teslimi yapılarak başlanacaktır. İşin süresi ise yer tesliminden itibaren 90 gündür.