KATI ATIK TOPLAMA VE TAŞIMA ÜCRETLERİ HAKKINDA BASIN VE KAMUOYUNA DUYURU

Çevre ve Orman (Şehircilik) Bakanlığı'nca 27 Ekim 2010 tarihli ve 27742 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Atıksu Altyapı Ve Evsel Katı Atık Bertaraf Tesisleri Tarifelerinin Belirlenmesinde Uyulacak Usul Ve Esaslara İlişkin Yönetmelik'in amir hükümleri ile Evsel Katı Atık Toplama Bedellerinin tam maliyet hesabına göre vatandaşlardan toplanması, 2011 yılı Kasım ayından itibaren uygulanması zorunlu kılınmış ve Malkara Belediye Meclisinin 19.06.2015 tarih ve 190 sayılı kararı ile Evsel Katı Atık Toplama Ücretleri, yönetmelikte öngörülen 13, 18, 20, 21 ve 22. maddelerine istinaden Temmuz ayından itibaren, su faturalarına yansıtılarak Çevre Temizlik Vergisi ile birlikte tahsil edilmesi şekliyle belirlenerek aşağıdaki tabloda gösterilmiştir.

Aynı yönetmeliğin 23. maddesi uyarınca basına ve kamuoyuna duyurulur.

MESKEN (KONUT) TİCARETHANE BAHÇE GAZİ ŞEHİT ENGELLİ GEÇİCİ MESKEN GEÇİCİ TİCARETHANE İNŞAAT YÜZME HAVUZU GAZİ ENGELLİ DUL RESMİ OKUL RESMİ KLİNİK RESMİ DAİRE (KURUM) İBADETHANE
Katı Atık
Bedeli (TL/AY)