İPSALA BELEDİYE BAŞKANI MEHMET KERMAN'DAN BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL'A ZİYARET

İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, 12 Mart 2018 Pazartesi günü saat 17.00'de Malkara Belediyesi'ne gelerek Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'u başkanlık makamında ziyaret etti.

Ziyarette; Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Akkaya, Belediye Meclis Üyeleri Nuran Başkütük ile Recai Örs ve İnşaat Mühendisi Mehmet Cengiz yer aldı.

Sohbet eşliğinde geçen ziyarette belediye başkanları ilçelerinde belediyelerin yaptığı çalışmalar, projeler ve yatırımları görüşüp, fikir alışverişinde bulundular.

Gerçekleştirdiği ziyarette İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a hediye takdiminde bulundu.

İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a kendisine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.