İMAR KOMİSYON HEYETİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

21 Mart 2014 Cuma günü, Belediye Meclis Odasında İmar Komisyon Heyeti ile İller Bankası Plan Müellifi, 11000 ölçekli Malkara Revizyon Nazım ve Uygulama İmar Planı itiraz dilekçelerini ilgili kanun ve yönetmeliğe göre değerlendirdi.Saat 09.00'da başlayan ve öğleden önce - öğleden sonra olmak üzere 2 oturumda gerçekleştirilen toplantıya; Belediye Başkanımız Birol KAYA, Belediye Başkan Yardımcımız Hasan EĞİLMEZ, Belediye Meclis Üyelerimizden Ali Naci TANSOYLU, Emine BİLEN, Hasan BAYSAK, İbrahim ZİLBASTI, Ali İhsan USLU, Şencan PAKALPAKÇIL ile Adnan SUNGUR, İmar ve Şehircilik Müdürü Dilek AKKAYA, İl Bank Ankara Genel Müdürlüğünden Şehir Plancıları Cemal KAYNAK ile Oktay Yılmaz TATAR, Burcu EREN, Bilal ERSAN, Mülayim YILMAZ, Gediz COŞKUN, Orkun Ekrem YILMAZ, Mümün DÜVENCİ, Hasan DÜVENCİ, Ender BAKLA ile İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Teknik elemanları katıldı.

Haber Kaynak: Basın ve Halkla İlişkiler