YAYLAKÖY, YILANLI VE DEMİRCİLİ MAHALLESİNDE İKAMET EDEN HANIMLAR BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL’A ZİYARETTE BULUNDULAR

Yaylaköy, Yılanlı ve Demircili Mahallesi’nde ikamet eden hanımlar, 6 Şubat 2019 Çarşamba günü saat 13.30’da Malkara Belediye Binasına gelerek Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’a ziyarette bulundular.

Ziyarette;  Belediye Meclis Üyesi Nuran Başkütük de yer aldı.

Gerçekleştirdikleri ziyaret öncesinde Yaylaköy, Yılanlı ve Demircili Mahallesi’nde ikamet eden hanımlar, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin ve Malkara Belediyesi’nin Malkara’da tamamladığı ve devam eden yatırımlarını gezerek bilgi sahibi oldular.

Ziyarette Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin ve Malkara Belediyesi’nin Malkara’da tamamladığı, devam eden çalışmaları ile yatırımları hakkında detaylı bilgilendirmelerde bulunan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, tanıtım gezilerine gösterdikleri ilgi için Yaylaköy, Yılanlı ve Demircili Mahallesi’nde ikamet eden hanımlara teşekkür etti.

Yaylaköy, Yılanlı ve Demircili Mahallesi’nde ikamet eden hanımlar, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’a Malkara’ya kazandırdığı yatırımlar için teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar dilediler.                                    Haber Kaynak: Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü