VAKIFİĞDEMİR, DEREKÖY, DELİLLER, BALLISÜLE, SIRTBEY VE MÜSTECEP MAHALLELERİNİN YER ALDIĞI ÇALIŞMA GRUBU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Malkara Kent Konseyi bünyesinde Vakıfiğdemir, Dereköy, Deliller, Ballısüle, Sırtbey ve Müstecep Mahallelerinden oluşturulan çalışma grubu toplantısı 15 Ekim 2020 Perşembe akşamı saat 20.30’da Vakıfiğdemir Mahallesinde gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen çalışma grubu toplantısına; Malkara Belediye Başkan Yardımcıları Nuran Başkütük, Ersin Kaçar, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Özer,  Malkara Kent Konseyi Başkanı Hasan Akçay, Vakıfiğdemir Mahalle Muhtarı Talat Kaya, Dereköy Mahalle Muhtarı Adil İnan, Deliller Mahalle Muhtarı Hüseyin Özgür, Ballısüle Mahalle Muhtarı Nedim Kolburan, Sırtbey Mahalle Muhtarı İsmail Öztürk ve Müstecep Mahalle Muhtarı İrfan Özer katıldı.

Vakıfiğdemir, Dereköy, Deliller, Ballısüle, Sırtbey ve Müstecep mahallelerinden oluşturulan Doğu Mahalleleri Çalışma Grubu üyeleri, Malkara Kent Konseyi koordinasyonunda mahallelerinin ve bölgenin ortak problemleri ve yapılabilecek projeler hakkında değerlendirmelerde bulundular.

Doğu Mahalleleri Çalışma Grubu başkanlığına İrfan Özer, Başkan Yardımcılığına Hüseyin Özgür ve Sekreterliğe Talat Kaya seçildiler.

Örgütlenmenin ve birlikte hareket etmenin önemini vurgulandığı çalışma grubu toplantısı, katılımcıların iyi dilekleri temennisiyle son buldu.