TÜRKİYE TARIM KREDİ KOOPERATİFLERİ TEKİRDAĞ BÖLGE BİRLİĞİ MÜDÜR YARDIMCISI NEDİM NAR BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL'A NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDU

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Tekirdağ Bölge Birliği Müdür Yardımcısı Nedim Nar, 11 Temmuz 2019 Perşembe günü saat 11.30'da Malkara Belediyesi'ne gelerek Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’a belediye başkanlık makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette; Belediye Başkan Yardımcısı Ersin Kaçar, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri 2233 Sayılı Kozyörük Tarım Kredi Kooperatif Müdürü Günay Yıldız ve Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Tekirdağ Bölge Birliği Mimarı Tamer Fırat’ta yer aldı.

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Tekirdağ Bölge Birliği Müdür Yardımcısı Nedim Nar ve beraberindekilere ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirip kendilerine çalışmalarında başarılar diledi.

Tarım Kredi Kooperatiflerinin faaliyetleri hakkında bilgiler veren Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Tekirdağ Bölge Birliği Müdür Yardımcısı Nedim Nar ve beraberindekiler kendilerine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.