TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GENEL SEKRETERİ ORAL KARAKAYA'DAN BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL'A ZİYARET

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya, 6 Kasım 2018 Salı günü saat 12.30'da Malkara Belediyesi'ne gelerek, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a Başkanlık Makamında ziyarette bulundu.

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya'ya ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek, Malkara Belediyesinin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler verip,  hediye takdiminde bulundu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya ise Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a hediye takdiminden dolayı duyduğu memnuniyeti belirtip, kendisine teşekkür etti.