TEKİRDAĞ SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI NEDİM ARSLAN’DAN BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL’A ZİYARET

Tekirdağ Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Arslan, 2 Kasım 2018 Cuma günü saat 11.00'de Malkara Belediyesi’ne gelerek başkanlık makamında Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’u ziyaret ettiler.

Ziyarette; Cumhuriyet Halk Partisi Malkara İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Özer yer aldı.

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Tekirdağ Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Arslan’a Malkara Belediyesi’nin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler verdi.

Gerçekleştirmiş olduğu ziyarette Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Arslan; “Öncelikle Sayın Belediye Başkanımız Ulaş Yurdakul’a Muhasebeciler Günü’nde meslektaşlarımıza ilgi göstererek kahvaltı organize ettiği için teşekkür ediyorum. Numarataj çalışmasından dolayı adres değişikliklerinin ücretsiz olarak yapılması konusunda görüşme gerçekleştirdik. Sayın Belediye Başkanımız Ulaş Yurdakul’un da bu konuda bizlere verdiği destek için ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.

Tekirdağ Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Arslan ve Cumhuriyet Halk Partisi Malkara İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Özer, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’a kendilerine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar dilediler.