TEKİRDAĞ SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI NEDİM ARSLAN'DAN BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI MUSTAFA ÖZER'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Tekirdağ Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Arslan, 9 Mayıs 2019 Perşembe Günü saat 12.00'de Malkara Belediyesi'ne gelerek Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Özer 'e hayırlı olsun ziyaretin bulundu.

Mali Müşavir Faruk Demirezen'in de yer aldığı ziyarette Tekirdağ Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Arslan, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Özer'e hayırlı olsun temennisinde bulunup yeni görevinde başarılar dilediler.

Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Özer ise gerçekleştirilen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti belirtip kendilerine teşekkür etti.