TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KADİR ALBAYRAK VE MALKARA BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL MAHALLE MUHTARLARI İLE TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRDİLER

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 16 Kasım 2020 Pazartesi günü Malkara Belediye Meclis Salonunda mahallelerimizin hizmet elçileri mahalle muhtarlarıyla gruplar halinde bir araya gelerek mahallelerin genel durumu hakkında değerlendirme toplantısı gerçekleştirdiler.

Gerçekleştirilen değerlendirme toplantısında; CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan, İYİ Parti Malkara İlçe Başkanı Şencan Pakalpakçıl, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Sertaç Balyemez, TESKİ Genel Müdürü İbrahim İçöz, Belediye Başkan Yardımcıları Nuran Başkütük, Ersin Kaçar, Malkara Kent Konseyi Başkanı Hasan Akçay ve TESKİ Malkara Şube Müdürü Nazmi Sağdıç yer aldı.

Toplantıda Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, mahalle muhtarlarına Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin, TESKİ’nin ve Malkara Belediyesi’nin ilçemizde yaptığı çalışmalar ve hayata geçirmeyi düşündükleri projeler hakkında detaylı bilgilendirmelerde bulunup, fikir alışverişi gerçekleştirdiler.

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Muhtarlarımız bizim mahallelerimizdeki gözümüz kulağımız halkımızla aramızdaki köprümüz. Bizim için görüşleriniz ve gözlemleriniz çok önemli. Bu güne kadar olduğu gibi bugünden sonra da sizlerin desteğiyle ilçemizi ve mahallelerimizi daha yaşanabilir kılmak amacıyla mahallelerimize çalışmalarımızı ve hizmetlerimizi gerçekleştirmeye devam edeceğiz.” dedi.

Sohbet eşliğinde geçen toplantılarda mahalle muhtarları, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’a mahallelerinde olan sorunları dile getirip, taleplerini ileterek, sorunlarının ve taleplerinin çözüme kavuşması için önerilerde bulundular.