TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KADİR ALBAYRAK'TAN MALKARA BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL'A ZİYARET

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 6 Aralık 2018 Perşembe günü saat 11.00'de Malkara Belediyesi'ne gelerek Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'u ziyaret etti.

Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarette; CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan, Belediye Meclis Üyesi Ali İhsan Uslu, Belediye Başkan Yardımcısı Bahaettin Cömert ve CHP Malkara İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Esat Kahyaoğulları yer aldı.

Sohbet eşliğinde geçen ziyarette Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, CHP Malkara Belediye Başkan Adaylığı açıklanan Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'u tebrik edip, Malkara'ya hayırlı olması temennisinde bulundu.

Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ise tekrar CHP Malkara Belediye Başkan Adayı gösterilmekten mutluluk duyduğunu ve kazanın Malkara olacağını ifade edip, nazik ziyaretinden dolayı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a teşekkür etti.