SÜLEYMANPAŞA BELEDİYE BAŞKANI EKREM EŞKİNAT’TAN BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL'A ZİYARET

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, 5 Kasım 2018 Pazartesi günü saat 15.00'de Malkara Belediyesi'ne gelerek, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a Başkanlık Makamında ziyarette bulundu.

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’a ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirip, Malkara Belediyesinin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler vererek, kendisine çalışmalarında başarılar diledi.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat kendisine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.