ŞEHİT JANDARMA UZMAN ÇAVUŞ SELİM VURAL’A KABRİ BAŞINDA ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

Vatanımızı canından aziz bilen ve vatanımızın bölünmez bütünlüğü için 13 Kasım 2015 tarihinde Diyarbakır’ın Lice ilçesinde şehit olan Malkaralı kahraman hemşehrimiz Jandarma Uzman Çavuş Selim Vural’a kabri başında anma programı düzenlendi.

Düzenlenen anma programına; Malkara İlçe Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, 95. Zırhlı Tugay Komutanı Tank Albay Selçuk Kaya, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Malkara İlçe Jandarma Komutan Vekili Kıdemli Başçavuş Mustafa Kıranlıoğlu, Malkara İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Yıldız, CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan, Belediye Başkan Yardımcıları Nuran Başkütük, Ersin Kaçar, Ahmet Nazif Balcı, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Özer, Malkara İlçe Müftüsü Safi Çınar, muhtarlar, vatandaşlar ve şehidimizin ailesi katıldı.

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Selim Vural'ın kabri başında İlçe Müftülüğünde görevli imam hatiplerin okuduğu Kuran-ı Kerim ve duaların ardından anma törenine katılanlar şehidimizin kabrine karanfil bıraktılar.

Okunan Kur'an-ı Kerim ve duaların ardından Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Şehit Jandarma Uzman Çavuş Selim Vural'ın annesi Rukiye Vural'a mezarı başında Türk bayrağı hediye etti.

Kabristan ziyaretinin ardından Gazi Ömer Bey Camiinde Jandarma Uzman Çavuş Selim Vural ve tüm şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif okutularak program son buldu.