SAADET PARTİSİ MALKARA İLÇE BAŞKANI ADEM ERDOĞAN’DAN BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL'A İADE-İ ZİYARET

Saadet Partisi Malkara İlçe Başkanı Adem Erdoğan, 11 Şubat 2019 Pazartesi günü saat 9.30'da Malkara Belediyesi'ne gelerek Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a iade-i ziyarette bulundu.

Başkanlık makamında gerçekleşen iade-i ziyarette; Saadet Partisi Malkara Belediye Başkan Adayı Enes Kiremitçi ve Saadet Partisi Malkara İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri yer aldı.

Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Saadet Partisi Malkara İlçe Başkanı Adem Erdoğan'a ve beraberindekilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür edip, çalışmalarında başarılar diledi.

Saadet Partisi Malkara İlçe Başkanı Adem Erdoğan ise kendilerini ağırlayan Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a misafirperverliğinden dolayı teşekkür edip çalışmalarında başarılar diledi.