MALKARAMIZ İÇİN ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDİYORUZ

Malkara'nın  geleceğine yön verebilmek ve yapılan yatırımları planlamak amacıyla, 20 Temmuz 2020 Pazartesi günü saat 9.00'da Belediye Düğün Salonunda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve  TESKİ Genel Müdürlüğü yöneticileri ile birlikte genel durum değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen toplantıda; Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Malkara Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Özer, Ersin Kaçar,  Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanları Neşet Erdoğan, Sertaç Balyemez, Tekirdağ Büyükşehir Belediye ile  TESKİ Genel Müdürlüğü daire başkanları ve Malkara Belediyesi Birim Müdürleri yer aldı.

Toplantı ile ilgili bilgiler paylaşan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul;“ İlçemizde yaşanan ve vatandaşlarımızı mağdur edebilecek konularla ilgili Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ Genel Müdürlüğü yöneticileri ile birlikte yaklaşık 3 saat süren bir toplantı gerçekleştirdik. İlçemizin sorunlarını çözebilmek ve daha modern bir Malkara'yı inşa edebilmek için yapamayacağımız fedâkarlık yoktur. İlçemizde yaşanan problemleri ve sıkıntıları tek tek ilgili yöneticilere anlattık. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Albayrak'ın da teşvikleriyle inşallah kısa sürede tüm sorunların üstesinden  geleceğiz. Hemşehrilerimizin bizlere olan güvenine layık olmaya devam ederek çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Bundan hiç bir hemşehrilerimizin şüphesi olmasın.“ dedi.

Toplantı öncesi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul Çavuşköy Et Kombina Tesisine giderek, yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden detaylı bilgiler alıp incelemelerde bulundular.

Toplantının ardından ise ilçemizde Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Ulaş Yurdakul ilçemizde kurulan Pazartesi Pazarını ziyaret edip, pazarcı esnafına bol kazançlar, hemşehrilerimize de  hayırlı haftalar dilediler.