MALKARA ROMANLARI MADEN VE TARIM İŞÇİLERİ YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ BAŞKANI HÜSEYİN KOCABAŞ'TAN BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL'A ZİYARET

Malkara Romanları Maden ve Tarım İşçileri Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği Başkanı Hüseyin Kocabaş, 6 Ocak 2020 Pazartesi günü saat 14.30'da Malkara Belediyesine gelerek Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'u ziyaret etti.

Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarette; Malkara Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Erdem ve İYİ Parti Malkara İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Yıldız yer aldı.

Yapmış olduğu ziyarette Malkara Romanları Maden ve Tarım İşçileri Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği Başkanı Hüseyin Kocabaş; “ Bizlere her konuda yardımcı olan ve bizleri hiç bir zaman geri çevirmeyen Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a teşekkür ediyoruz. Bizler Malkara Romanları Maden ve Tarım İşçileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak başkanımızın çalışmalarını takdir ediyor ve çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz.“ diyerek teşekkür plaketi takdiminde bulundu.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti belirten Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul;“ Roman hemşehrilerimizin her zaman olduğu gibi bundan sonra ki süreçlerde de destekçisi olacağız. Şahsıma vermiş oldukları plaketten dolayı teşekkür eder, Malkara Romanları Maden ve Tarım İşçileri Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği'ne çalışmalarında kolaylıklar dilerim.“ dedi.