MALKARA MESLEK YÜKSEKOKUL MÜDÜRLÜĞÜ'NE ATANAN DOÇ. DR. ERTUĞRUL RECEP ERBAY BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL’A ZİYARETTE BULUNDU

Malkara Meslek Yüksekokul Müdürlüğü'ne atanan Doç. Dr. Ertuğrul Recep Erbay, 3 Temmuz 2019 Çarşamba günü saat 10.00'da Malkara Belediyesi'ne gelerek başkanlık makamında Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a ziyarette bulundu.

Başkanlık makamında sohbet eşliğinde geçen ziyarette Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Malkara Meslek Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Ertuğrul Recep Erbay’a karşılıklı görüş alışverişinde bulunulup, Malkara Meslek Yüksekokulu ile işbirliği içerisinde çalışılacağını dile getirerek, yeni görevinde başarılar diledi.

Malkara Meslek Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Ertuğrul Recep Erbay ise kendilerine gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.