MALKARA KENT KONSEYİ BAŞKANLIĞI TARAFINDAN SINAV KAYGISI İLE BAŞ ETME YÖNTEMLERİ VE ANNE-BABA TUTUMLARI HAKKINDA SEMİNER DÜZENLENDİ

Malkara Kent Konseyi Başkanlığı tarafından, 7 Kasım 2019 Perşembe günü Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonunda Sınav Kaygısı İle Baş Etme Yöntemleri ve Anne-Baba Tutumları hakkında Seminer düzenlendi.

2 oturum şeklinde düzenlenen Sınav Kaygısı İle Baş Etme Yöntemleri ve Anne-Baba Tutumları seminerinde; Malkara Belediye Meclis Üyesi Nuran Başkütük, Malkara Kent Konseyi Başkanı Hasan Akçay, Malkara Kent Konseyi Genel Sekreteri Betül Çilli, öğretmenler, öğrencilere ve anne-babalar yer aldı.

Psikolog S. Özge Kasırga, sınav kaygısı, sınav kaygısıyla başa çıkma yolları, hangi inançların değişmesi amaçlanır, sınav kaygısı neyle ilişkilidir, sınav kaygısının belirtileri, sınav kaygısıyla başa çıkma yolları, ailelere neler önerilmelidir, ailelere yönelik girişim konuları hakkında sunum ve uygulama yaparak öğrenciler ile anne-babalara bilgiler verdi.

Seminere katılan öğrenciler ve anne-babalar, seminerin düzenlenmesinde emeği geçen Malkara Belediyesi'ne, Malkara Kent Konseyi Başkanlığı'na ve Psikolog S. Özge Kasırga'ya teşekkür ederek, bu tür seminerlerin düzenlenmesine her zaman ihtiyaç duyduklarını belirttiler.

Seminerin bitiminde Malkara Kent Konseyi Başkanı Hasan Akçay, Psikolog S. Özge Kasırga'ya çiçek ve plaket takdiminde bulunarak, emeklerinden dolayı kendisine teşekkür etti.