MALKARA KENT KONSEYİ BAŞKANI HASAN AKÇAY'DAN BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL'A ZİYARET

Malkara Kent Konseyi Başkanı Hasan Akçay, 8 Kasım 2019 Cuma günü saat 12.30'da Malkara Belediyesine gelerek Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'u ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette; Kent Konseyi Yönetim Kurulu Üyeleri ve Kent Konseyi Genel Sekreteri Betül Çilli yer aldı.

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek Malkara Kent Konseyi Başkanı Hasan Akçay ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.

Malkara Kent Konseyi Başkanı Hasan Akçay ise Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a Malkara Kent Konseyine vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.