MALKARA BELEDİYESİ TARAFINDAN MALZEMELİ BELEDİYE BORDÜRÜ MALZEMELİ OLUK TAŞI DÖŞENMESİ VE PERDAH BETONU İLE KALDIRIM YAPIM İŞİNE AİT İHALE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Malkara Belediyesi tarafından 8 Ağustos 2019 Perşembe günü saat 11.00'da Belediye Meclis Odasında 2019/346443 sayılı ihale kayıt numaralı Malkara İlçe Merkezi ve Mahallelerinde Malzemeli Kilit Parke Taşı, Malzemeli Belediye Bordürü, Malzemeli Oluk Taşı Döşenmesi ve Perdah Betonu İle Kaldırım yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile  gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen ihale kapsamında Malkara İlçe Merkezi ve Mahallelerinde, 25.164 m² Malzemeli 8 cm'lik Parke Taşı Dizimi, 6.342 m Malzemeli Belediye Bordürü Dizimi, 6.762 m Malzemeli Beton Oluk Taşı Döşenmesi ve 734,3 m³ Perdah Betonu ile Kaldırım Yapımı işi gerçekleştirilecektir.

İhale sonucu gerekli yasal süreç beklendikten sonra komisyon tarafından açıklanacaktır.

İhaleyi alan firma belirlenip komisyon kararı firmalara tebliğ edilmesinin ardından Malkara İlçe Merkezi ve Mahallelerinde Parke Taşı Dizimi, Malzemeli Belediye Bordürü Dizimi, Malzemeli Beton Oluk Taşı Döşenmesi ve Perdah Betonu ile Kaldırım Yapımı işi sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren başlayacaktır.

Yüklenici firmayla sözleşmeyi imzalayıp, yer teslimi yaptıktan hemen sonra çalışmalara başlanacağını belirten Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “İlçemizde yaşanan yol ve kaldırım problemlerini yakından takip ediyoruz. Yol ve kaldırımların tadilatını, yapım çalışmalarının yapılabilmesi için gerekli ihalemizi yaptık ve yasal  sürecinin tamamlanmasının ardından hızlı bir şekilde çalışmalarımıza başlayacağız. İnşallah güzel ilçemiz Malkara'da yapacağımız yol ve kaldırım çalışmaları ile hemşehrilerimizi memnun edeceğiz ve yaşanabilir bir Malkara'yı inşa etmeye devam edeceğiz. Çünkü Malkaralı hemşehrilerimiz her zaman hizmetlerin en iyisine layık.” dedi.