MALKARA BELEDİYESİ TARAFINDAN İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET BİNASI BAKIM VE ONARIM İŞİNE AİT İHALE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Malkara Belediyesi tarafından 6 Eylül 2019 Cuma günü saat 11.00'de Belediye Meclis Odasında 2019 / 398405 ihale kayıt numaralı Malkara İlçe Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası Bakım ve Onarımı yapım işi ihalesi, 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile gerçekleştirildi.

Malkara İlçe Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası Bakım ve Onarımı yapım işi ihalesine 14 firma katıldı.

İhaleye katılan Firmalar;

1 – Rahşan Çoğu

2- Şadan Çolak

3- Emir Gıda İnş. Ltd. Şti.

4- Ramazan Aktekin

5- Akcan Polat

6 - Nizammettin Mavikuş

7 - Nevzat Arslan

8-  Ünal Sobacı

9- Özşahin Gayrimenkul Tic. A.Ş.

10- Kader Yalçınkaya

11- Mehmet Ulaşman

12- Erbil Kömür

13- Adem Deniz

14- Butekhan İnş.

İhale sonucu gerekli yasal süreç beklendikten sonra komisyon tarafından açıklanacaktır. İhaleyi alan firmaya komisyon kararı tebliğ edildikten sonra sözleşme imzalanacaktır. Sözleşme imzalandığı tarihten itibaren 5 iş günü içerisinde firmaya yer teslimi yapılacak ve yüklenici firma çalışmalarına başlayacaktır. Yer teslimi yapıldığı tarihten itibaren yüklenici firma 120(yüz yirmi) takvim günü içerisinde Malkara İlçe Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası Bakım ve Onarım çalışmalarını tamamlayacaktır.