MALKARA BELEDİYESİ MAYIS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI 2. BİRLEŞİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Malkara Belediye Meclisi 5393 Sayılı Yasanın 20. Maddesine göre 6 Mayıs 2019 Pazartesi günü saat 16.00'da Mayıs ayı Olağan Meclis Toplantısının 2. Birleşiminin gündem maddelerini görüşmek üzere Belediye binasındaki Meclis Odasında Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul Başkanlığında toplandı.

Mayıs ayı Olağan Meclis Toplantısının 2. Birleşimine açılış konuşması, yoklama, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimiz adına saygı duruşunda bulunulması ve meclis gündem maddelerinin okunması ile başlandı.

Gündemin 1. maddesinde yer alan 2018 yılı kesin hesabı ve taşınır kesin hesabı hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyon raporu görüşülerek oy çokluğu ile kabul edildi.

Gündemin 2. maddesinde yer alan Belediye Meclis Üyesi Başkan Yardımcılarının Aylık Ödeneklerinin Belirlenmesi hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyon raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.