MALKARA BELEDİYESİ İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARA YARDIM ELİNİ UZATMAYA DEVAM EDİYOR

Malkara Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik yapılan yardımlar kapsamında, 1 Temmuz 2019  Pazartesi günü saat 14.00'de Yaylaköy Mahallesindeki ihtiyaç sahibi vatandaşa tekerlekli sandalye hediye edildi.

Belediye Meclis Üyesi Nuran Başkütük, Yaylaköy Mahallesindeki ihtiyaç sahibi vatandaşa tekerlekli sandalyeyi teslim etti.

Engelsiz yaşam için mücadele ettiklerini belirten Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul;“ İhtiyaç sahibi hemşehrimiz Belediyemize talebini iletti. Talep üzerine ihtiyacını hızlı bir şekilde temin ettik ve yürümekte zorluk çeken Yaylaköy Mahallesindeki hemşehrimize  tekerlekli sandalyeyi hediye ettik. Yaşamış olduğu mutluluk bizleri mutlu etti. Hemşehrilerimizin her koşulda yanlarında oluyoruz ve  Malkara Belediyesi olarak  sıkıntılarını da mutluluklarını da paylaşıyoruz.“ dedi.

İhtiyaç sahibi Yaylaköy Mahallesi sakini ise hediye edilen tekerlekli sandalye ile yeniden kendi ihtiyaçlarını giderebileceğini belirterek, Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a ve Belediye Meclis Üyesi Nuran Başkütük'e teşekkür etti.