MALKARA BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL YAPILAN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 9 Eylül 2019 Pazartesi günü saat 14.30’da Kanara Caddesinde yapımı devam eden kilitli parke taş dizimi ve beton bordür dizim işi çalışmalarını yerinde inceledi.

Yapmış olduğu incelemeler esnasında yol yapımı hakkında bilgiler alan Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Gerçekleştirdiğimiz kilitli parke taşı ihalesinin ardından vakit kaybetmeden parke taş yapım çalışmalarımıza başladık. Fen İşleri Müdürlüğümüzün planlamaları dâhilinde kilitli parke taş dizimi ve beton bordür dizim çalışmalarımız ilçe merkezimizde ve kırsal mahallelerimizde devam ediyor. Malkaralı hemşerilerimize en iyi hizmeti sunmak, Malkara’yı daha modern bir kent haline getirebilmek için mesai mefhumu gözetmeksizin gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.