MALKARA BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL TESKİ PERSONELİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul 8 Şubat 2019 Cuma günü saat 9.30’da Gerçem Park’ta TESKİ personelleri ile bir araya geldi.

Toplantıya; TESKİ Malkara Şube Müdürü Kenan Taşkın ve TESKİ personelleri katıldı.

Toplantıda konuşma yapan Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Bu şehir bizi büyüttü besledi, bizde bu şehre hizmet etmekle vefa borcumuzu hep birlikte ödüyoruz. TESKİ ve Malkara Belediyesi olarak ilçemizi çağdaş bir konuma getirmek ve altyapı problemlerini çözmek için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Malkara Belediyesi ve TESKİ bütün personeliyle 5 yılda el atılmadık yer bırakmadık. Altyapısıyla, üst yapısıyla, yeşil alanlarıyla, sosyal donatılarıyla, aydınlatma sistemleriyle Türkiye'nin en model şehrini 5 yıl içerisinde hemşerilerimize sunmanın onur ve gururunu yaşıyoruz. Bu işleri biz tek başımıza yapmadık. Bu işler ekip ister, emek ister, sabır ister ve fedakârlık ister. 5 yıllık süreçte bütün birimlerdeki arkadaşlarımız özveriyle çalıştı ama sizin işleriniz daha ağır işler. Bugüne kadar yapmış olduğunuz özverili çalışmalardan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah sizden razı olsun büyük emekleriniz var.” diyerek düşüncelerini belirtti.

Konuşmasının ardından personelin isteklerini ve önerilerini dinleyen Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul personellere çalışmalarında kolaylıklar diledi.