MALKARA BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL MALKARA'DA FAALİYET GÖSTEREN GAZETECİLERİ ZİYARET ETTİ

Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 10 Ocak 2020 Cuma günü 9.00 ile 10.00 saatleri arasında Malkara'da faaliyet gösteren gazetecileri ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyaretlerde; Malkara Belediye Başkan Yardımcısı Ersin Kaçar, Saygın Gazetesi imtiyaz sahibi Ali Kemal Önder, Malkara Basınının emektarı Mehmet Girgin, Devrim Gazetesi Malkara Büro Şefi Önder Tabak ve Trakya Medya ve Malkara Haber İmtiyaz Sahibi Erdi Kuru ve Camiatik Mahalle Muhtarı Recai Öztürk yer aldı.

Tarafsızlık bilinci ve özverili çalışmalarıyla toplumun bilgilendirilmesini sağlayan gazetecilere hediye takdiminde bulunan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul;“ 10 Ocak 1961 tarihinde 212 sayılı kanun ile yürürlüğe girerek, basın mesleği icrasında emek veren basın mensuplarımızın haklarını düzenleyen ve 'Çalışan Gazeteciler Günü' olarak kabul edilen bu özel gününde Malkara'mız da faaliyet gösteren gazetecilerimizi ziyaret ettik. İlçemizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesini ve kalkınmasını gündeme taşıyarak ilçemize katkı sağlayan tüm gazetecilerimizin Çalışan Gazeteciler Günü'nü tebrik eder, ebediyete intikal eden basın çalışanlarını rahmetle anar, tüm basın çalışanlarına sevgi ve saygılarımı sunarım.“ Dedi.

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a ve Belediye Başkan Yardımcısı Ersin Kaçar'a ziyaret duyduğu memnuniyeti belirterek kendilerine çalışmalarında başarılar dileyen Malkara'mızın gazete emekçileri, Malkara'ya katkı sağlamak için her zaman görevlerinin başında olduklarını ifade ettiler.