MALKARA BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL KURBAN PAZARINA ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 9 Ağustos 2019 Cuma günü saat 11.00'de Gazibey Mahallesi Kurtuluş Caddesi üzerinde yer alan Malkara Mezbahası yanındaki alana kurulan kurban pazarına giderek üreticilerle bir araya geldi.

Kurban pazarına ziyaret esnasında; Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Özer ve Ersin Kaçar da yer aldı.

Kurban pazarı ziyareti ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “ Belediye Başkan Yardımcılarımız ile birlikte ilçemizde kurulan Kurban Pazarını ziyaret ederek, üreticilerimiz ile bir araya geldik. Üreticilerimize bol kazançlı pazarlar diliyor, tüm hemşehrilerimin ibadetlerinin Allah katında kabul olması temenni ediyor, yaklaşan Kurban Bayramını kutluyorum.” diyerek düşüncelerini belirtti.