MALKARA BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL GÜREŞ ALANINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul,  11 Eylül 2019 Çarşamba günü saat 11.00’de Meşatlık Mevkiindeki Fehmi Özkan Güreş Sahasında incelemelerde bulundu.

İncelemeler esnasında; Geçmiş Dönem Belediye Başkanı Zeki Eren ve Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Akkaya’da yer aldı.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Malkaralı Pehlivan Fehmi Özkan Yağlı Güreşlerinin geleneksel hale gelmesinde büyük emeği olan geçmiş dönem Belediye Başkanımız Zeki Eren ile birlikte büyük coşku içerisinde gerçekleştireceğimiz etkinlik öncesi güreş alanında yapılan son düzenlemeleri inceledik. 14 Eylül’de 23'üncüsü düzenlenecek olan etkinliğimize pehlivanlarımıza ve birçok misafirimize ev sahipliği yapacağız. Ata sporumuz yağlı güreş müsabakalarına layık olabilmek için güreş alanının çimlendirilmesi ve çevre düzenlemesi çalışmalarımız devam ediyor. Meşatlık Mevki güreşlere hazır.” dedi.