MALKARA BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL'DAN MALKARA KAYMAKAMI ERKAN KARAHAN'A ZİYARET

İdareciler günü sebebiyle Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 10 Ocak 2020 Cuma günü saat 11.30'da Malkara Kaymakamlığına giderek Malkara Kaymakamı Erkan Karahan'ı makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette; Malkara İlçe Emniyet Müdürü Başkomiser Ahmet Hakan Yıldız, Malkara İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen  Oktay Oğuz ve Malkara Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Özer yer aldı.

Yapmış olduğu ziyarette Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul;“İlçemizin genel yönetiminden sorumlu ve en büyük mülki amirimiz olan Kaymakamımız Erkan Karahan'ı 10 Ocak İdareciler Günü olması sebebiyle ziyaret ettik. Bizlere göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı kendilerine teşekkür eder, çalışmalarında kolaylıklar dilerim.“ Dedi.

Malkara İlçe Kaymakamı Erkan Karahan ise Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti belirtip, çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyarette Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Belediye Akademisinin el emeği ile yapmış olduğu hediyeyi günün anısına Malkara Kaymakamı Erkan Karahan'a takdim etti.