MALKARA BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL'DAN MALKARA İLÇE KAYMAKAMI KEREM SÜLEYMAN YÜKSEL’E ZİYARET

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 30 Temmuz 2020 Perşembe günü saat 10.00'da Malkara İlçe Kaymakamlığına giderek, İçişleri Bakanlığının 2020/362 karar sayılı yazı ile ilçemize atanan Malkara İlçe Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel'i ziyaret etti.

Malkara Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Özer ve Ersin Kaçar'ın da yer aldığı ziyarette Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, ilçemizin biyografisi ve Malkara Belediyesi'nin çalışmaları hakkında Malkara İlçe Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel'e bilgiler vererek, yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulup görevinde başarılar diledi.

Malkara İlçe Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel ise gerçekleştirilen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek teşekkür edip, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a ve Malkara Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Özer ile Ersin Kaçar'a çalışmalarında başarılar diledi.