MALKARA BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL’DAN ANNELER GÜNÜ'NDE ŞEHİT ANNELERİNE ANLAMLI ZİYARET

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ile eşi Seda Yurdakul, 12 Mayıs 2019 Pazar günü Anneler Günü sebebiyle şehit annelerini ziyarette bulundular.

Yapmış olduğu anlamlı ziyaretlerde Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, şehitlerimiz Turgut Arslan'ın annesi Fatma Ateş’i, Selim Vural'ın annesi Rukiye Vural’ı, Kemal Kartal'ın annesi Şerife Kartal’ı, Necati Şentürk'ün yakını Türkan Etği’yi, Recep Bağrıyanık'ın annesi Fatma Bağrıyanık’ı, Mümin Kuru’nun annesi Güler Kuru’yu, İsmet Yiğit’in ablası Emine Balcı’yı, Rıdvan Tunca’nın ablası Makbule Şafak’ı ve Nihat Alparslan’ın annesi Ümmüş Alparslan’ı evlerinde ziyaret edip, Anneler Günü'nü kutlayarak hediyelerini takdim etti.

Ziyaretler esnasında Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Sizler bizlere şehitlerimizin emanetisiniz. Annelerimiz hoşgörünün, merhametin, saf bilginin tükenmez kaynağıdır. Annelik, başka hiçbir duyguyla karşılaştırılamayacak kadar çok yüce ve karşılık beklemeden verilen tek sevgi kaynağıdır. Fikren ve bedenen sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenen annelerimize ne kadar hizmet edersek edelim borcumuzu ödeyemeyiz. Bu özel günde tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, ebediyete intikal etmiş annelerimizi de saygı ve rahmet anıyorum.” diyerek düşüncelerini ifade etti.

Şehit anneleri ve yakınları, böylesine anlamlı bir günde hatırlanmaktan dolayı çok memnun olduklarını ifade edip, gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve eşi Seda Yurdakul’a teşekkür ettiler.