MALKARA BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI MUSTAFA ÖZER KOZYÖRÜK MAHALLESİ HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI KUPA TÖRENİNE KATILDI

Malkara Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Özer, 6 Eylül 2019 Cuma akşamı saat 22.00’de Makara Kozyörük Halı Sahasında gerçekleştirilen Kozyörük Mahallesi Halı Saha Futbol Turnuvası Kupa törenine katıldı.

Çok sayıda sporseverin takip ettiği Közyörük Mahallesi Halı Saha Futbol Turnuvası’nın final müsabakasında Çerkezmüsellim takımı ile Şehit Yunus İşcan takımlarının karşı karşıya geldi. Nefes kesen final müsabakasında 5-2 lik skorla yenen Şehit Yunus İşcan takımı Kozyörük Mahallesi Halı Saha Futbol Turnuvasın şampiyonu oldu.

Malkara Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Özer final müsabakasını takip ederek, turnuvaya katılan sporcuları tebrik etti.

Final müsabakası sonrası yapılan kupa töreninde Malkara Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Özer birinci olan Şehit Yunus İşcan takımı sporcularına şampiyonluk kupası ile madalyalarını, ise turnuvada ikinci olan takımı Çerkezmüsellim sporcularına ikincilik kupası ile madalyalarını takdim etti.

Kozyörük Mahalle Halı Saha Futbol Turnuvasında Derece Elde Eden Takımlar;

1 - Şehit Yunus İşcan (Şampiyon)

2 - Çerkezmüsellim

3 –Kozyörük Yıldız Gençlik spor