MALKARA BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ NURAN BAŞKÜTÜK KURBAN PAZARINA ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ

Malkara Belediye Başkan Vekili Nuran Başkütük, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Özer ile birlikte 8 Ağustos 2019 Perşembe günü saat 10.30'da Gazibey Mahallesi Kurtuluş Caddesi üzerinde yer alan Malkara Mezbahası yanındaki alana kurulan kurban pazarına giderek ziyaret gerçekleştirdi.

Belediye Başkan Vekili Nuran Başkütük ve Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Özer kurban pazarında üreticilerle sohbet edip, bereketli kazançlar temennisinde bulundular.

Kurban pazarında bulunan üreticiler ise Belediye Başkan Vekili Nuran Başkütük ve Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Özer’e gerçekleştirdikleri ziyaret için memnuniyetlerini belirtip, teşekkür ettiler.