MALKARA BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ MUSTAFA ÖZER’DEN MALKARA POSTA VE TELGRAF TEŞKİLATI ŞUBE MÜDÜRÜ MELİHAN GÖK’E ZİYARET

Malkara Belediye Başkan Vekili Mustafa Özer, 9 Ekim 2020 Cuma günü saat 10.30’da PTT Malkara Şubesi'ne giderek PTT Malkara Şube Müdürü Melihan Gök’ü ziyaret etti.

Ziyarette; Malkara Belediye Başkan Yardımcısı Nuran Başkütük’te yer aldı.

Gerçekleştirdikleri ziyarette Malkara Belediye Başkan Vekili Mustafa Özer ve Malkara Belediye Başkan Yardımcısı Nuran Başkütük, PTT Malkara Şube Müdürü Melihan Gök’ün Dünya Posta Günü’nü kutlayıp, çalışmalarında başarılar dilediler.

PTT Malkara Şube Müdürü Melihan Gök, Malkara Belediye Başkan Vekili Mustafa Özer ve Malkara Belediye Başkan Yardımcısı Nuran Başkütük’e ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip, teşekkür etti.

PTT Malkara Şubesi ziyaretinin ardından Malkara Belediye Başkan Vekili Mustafa Özer ve Malkara Belediye Başkan Yardımcısı Nuran Başkütük, esnaf ziyaretinde bulunup, esnaflarla sohbet ederek, hayırlı işler ve bol kazançlar dileklerinde bulundular.