MALKARA BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ BAHADIR UYSAL UZUNKÖPRÜLÜ ŞEHİDİMİZ UZMAN ÇAVUŞ BAYRAM GÜNAY'IN CENAZE TÖRENİNE KATILDI

Irak’ın Kuzeyi Haftanin bölgesinde sürdürülen operasyonda PKK'lı teröristlerle sıcak temas sağlanması sonucu çıkan çatışmada şehit olan Uzunköprülü Şehidimiz Uzman Çavuş Bayram Günay, 14 Ocak 2020 Salı günü saat 13.00’de Dereköy’de binlerce kişi tarafından uğurlandı.

Belediye Başkan Vekili Bahadır Uysal ve CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan şehit Uzman Çavuş Bayram Günay’ın cenaze törenine katılarak ailesine ve yakınlarına başsağlığında bulundular.

Dereköy Meydanında kılınan cenaze namazının ardından şehidimiz Uzman Çavuş Bayram Günay yapılan askeri törenle Dereköy Mahalle mezarlığına defnedildi.