KİTAP TOPLAMA KAMPAMYASINDA TOPLANAN KİTAPLAR OKULLARA TESLİM EDİLMEYE DEVAM EDİLİYOR

Malkara Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Belediye Akademisi tarafından Kitap Toplama Kampanyasında toplanan kitaplar Dünya Çocuk Kitapları Haftası'nda okullara teslim edilmeye devam ediliyor.

Kendimizi tanıyarak hayatta başarılı olabilmenin en önemli yolu okumak olduğunu belirten Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Balabancık Ortaokulu, Sağlamtaş Gazi İlkokulu, Sağlamtaş Cumhuriyet İlkokulu, Sağlamtaş Cumhuriyet Ortaokulu, Müstecep Ortaokulu ve Yörük Ortaokulu'na toplanan kitapları teslim etti.

Kitap Toplama Kampanyasına toplanan kitapları teslim alan okul müdürleri ve öğretmenler Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Özer'e teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar dilediler.

Kitap tesliminin ardından mahalle sakinleri ile bir araya gelen Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Özer, Malkara Belediyesi'nin projeleri ve çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.