KIRSAL MAHALLERİMİZİN GELECEĞİNİ HEMŞEHRİLERİMİZLE BİRLİKTE PLANLIYORUZ

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 11 Kasım 2020 Çarşamba akşamı saat 19.30’da Gözsüz Mahallesinde gerçekleştirilen Malkara Kent Konseyi Çalışma Grubu Planlama Toplantısına katıldı.

Korudağı Mahalleleri Çalışma Grubu Toplantısına; Malkara İlçe Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, Ak Parti İlçe Başkanı Gökhan Şentürk, CHP İlçe Başkanı Hülya Ertan, MHP İlçe Başkanı İbrahim Zilbastı, Belediye Başkan Yardımcıları Nuran Başkütük, Ersin Kaçar, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Özer, Malkara Kent Konseyi Başkanı Hasan Akçay, Malkara Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Hasibe Hatip, Mahalle Muhtarları, Dernek ve Kooperatif Başkanları katıldı.

Malkara Kent Konseyi koordinasyonunda devam eden toplantılar kapsamında mahalle sakinleriyle de birebir görüşen ve istişare eden Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul talep, sorun ve önerileri dinleyerek kırsal mahallelerin geleceğini vatandaşlarla birlikte planlamaya devam ediyor.

Daha yaşanabilir ve refah düzeyi yüksek kırsal mahalleler yaratmak için çalıştıklarını belirten Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Bu akşam Malkara Kent Konseyi koordinasyonunda Korudağı Mahalleleri Çalışma Grubu üyeleri ile toplantımızı gerçekleştirdik. Oluşturduğumuz bu gruplardan gelen talepler doğrultusunda kırsal mahallerimizi güzelleştirmek için projeler hayata geçireceğiz. Hemşehrilerimizden ve muhtarlarımızdan gelen talepler doğrultusunda istişare ederek mahallelerimizin geleceğini hep birlikte planlıyoruz.

Oluşan yeni talepleri değerlendirmek önerileri almak ve gereğini yapmak üzere Malkara İlçe Kaymakamımız Sayın Kerem Süleyman Yüksel ve ekibimizle buradayız. Mahalle sakinlerimizin görüşü, olmazsa olmazımız. Mahallerimizin birçok sorununu bu yaklaşımla çözüme kavuşturduk. Malkara Belediyesi olarak hemşehrilerimizin 7/24 hizmetindeyiz.

Malkara Kent Konseyinin bünyesinde çalışacak bu grupların hayata geçirmeyi planladığı projelerine Belediyemizin imkânları dâhilinde destek vereceğiz ve yanlarında olacağız.  Yapacağımız projeler ile kırsal mahallelerimizi geliştirmeye ve değiştirmeye devam edeceğiz. Gönüllülük esasına istinaden çalışmalar gerçekleştirerek ilçemize değer katmak için emek harcayan grup üyelerine ve hemşehrilerimize teşekkür ederim.” diyerek düşüncelerini belirtti.

Talepler ile ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunulmasının ardından toplantı son buldu.