KALAYCI VE BALLISÜLE MAHALLESİ’NDE İKAMET EDEN HANIMLAR BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL’A ZİYARETTE BULUNDULAR

Kalaycı ve Ballısüle Mahallesi’nde ikamet eden hanımlar, 2 Kasım 2018 Cuma günü saat 13.00’de Malkara Belediye Binasına gelerek Belediye Meclis Odasında Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’a ziyarette bulundular.

Ziyarette;  Belediye Meclis Üyesi Nuran Başkütük de yer aldı.

Gerçekleştirdikleri ziyaret öncesinde Kalaycı ve Ballısüle Mahallesi’nde ikamet eden hanımlar, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin ve Malkara Belediyesi’nin Malkara’da tamamladığı ve devam eden yatırımlarını gezerek bilgi sahibi oldular.

Ziyarette Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin ve Malkara Belediyesi’nin Malkara’da tamamladığı, devam eden çalışmaları ile yatırımları hakkında detaylı bilgilendirmelerde bulunan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, tanıtım gezilerine gösterdikleri ilgi için Kalaycı ve Ballısüle Mahallesi’nde ikamet eden hanımlara teşekkür etti.

Kalaycı ve Ballısüle Mahallesi’nde ikamet eden hanımlar, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’a Malkara’ya kazandırdığı yatırımlar için teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar dilediler.