İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MAHALLİ İDARELER KOORDİNATÖRÜ BÜLENT AKKÖSE'DEN MALKARA BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL'A ZİYARET

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mahalli İdareler Koordinatörü Bülent Akköse, 2 Temmuz 2020 Perşembe günü saat 11.00'de Malkara Belediyesine gelerek Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'u başkanlık makamında ziyaret etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mahalli İdareler Koordinatör Yardımcısı Osman Cayak, Malkara Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Özer, Ersin Kaçar, Ahmet Nazif Balcı ve İsmail Akkaya'nın da yer aldığı ziyarette, Malkara Belediyesi'nin çalışmaları ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile koordineli olarak yürütülmesi planlanan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mahalli İdareler Koordinatörü Bülent Akköse, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu'nun da selamlarını ileterek el işçiliği ile  yapılan Çini İşlemesi İstanbul Silüeti'ni hediye etti.

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ise gerçekleştirilen ziyarette dolayı duyduğu memnuniyeti belirtip, kendilerine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.