GEÇMİŞ DÖNEM SARAY BELEDİYE BAŞKANI NAZMİ ÇOBAN MALKARA BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL'U ZİYARET ETTİ

Geçmiş dönem Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, 8 Kasım 2019 Cuma günü saat 13.00'de Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'u makamında ziyaret etti.

Ziyarette; Belediye Meclis Üyesi Afşin Turan ve Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Özer yer aldı.

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Geçmiş dönem Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban'a ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti belirtip, Malkara Belediyesi'nin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler verdi.

Geçmiş dönem Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban ise Tekirdağ'ın çalışkan Belediye Başkanlarından olan Ulaş Yurdakul'a misafirperverliğinden dolayı teşekkür edip, Malkara'ya katacağı değerler için kolaylıklar diledi.