CUMHURİYET HALK PARTİSİ’NDEN TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI OLAN ENGİN MEMİŞ BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL’U ZİYARET ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Olan Engin Memiş, 06 Kasım 2018 Salı günü saat 11.00'de Malkara Belediyesi’ne gelerek başkanlık makamında Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’u ziyaret etti.

Ziyarette; Murat Emre Kervancılar da yer aldı.

Gerçekleştirilen ziyarette Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Cumhuriyet Halk Partisi’nden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Olan Engin Memiş’e sürecin hayırlı olmasını diledi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Olan Engin Memiş, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’a kendilerine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür edip, çalışmalarında başarılar diledi.