CHP TEKİRDAĞ İL YÖNETİM KURULU ÜYLERİ ÖZCAN DOĞAN VE EMRE KARSLI’DAN BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL’A ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Yönetim Kurulu Üyeleri Özcan Doğan ve Emre Karslı, 4 Aralık 2018 Salı günü saat 17.00’de Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’a başkanlık makamında ziyarette bulundular.

Ziyarette; CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan, Malkara Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Nazif Balcı, İsmail Akkaya ve Malkara Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Vasfi Güner yer aldı.

Gerçekleştirdikleri ziyarette Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Yönetim Kurulu Üyeleri Özcan Doğan ve Emre Karslı’ya Malkara Belediyesi’nin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler verip, ziyaret için teşekkür etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Yönetim Kurulu Üyeleri Özcan Doğan ve Emre Karslı ise Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’a kendilerine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.