BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL ZEY OPTİK'İN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 11 Şubat 2019 Pazartesi günü saat 13.00'de Gazibey Mahallesi Kuzgun Hamam Sokak'ta  hizmete başlayan Zey Optik'in açılışını gerçekleştirdi.

Zey Optik'in açılış programına; Belediye Meclis Üyesi ve Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nuran Başkütük, CHP Malkara İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Kökten, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Malkara’mız da yeni iş yerinin açılışına gerçekleştiriyoruz. Açılışını yapacağımız iş yeri hemşerilerimizin sağlığı açısından hizmet verecektir. Malkara'mıza hayırlı ve uğurlu olsun. İş yerini açan İsmail Acar kardeşimize de Allah kâr bereketi versin.” dedi.

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve beraberindekiler Zey Optik'in açılış kurdelesinin kesimini yaparak işletme sahibi İsmail Acar'a hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Açılışın ardından işletme sahipleri tarafından açılışa katılanlara ikramlarda bulunuldu.