BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL UZUNKÖPRÜ KÖFTECİSİ MUAMMER-3'ÜN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 10 Ocak 2020 Cuma günü saat 11.00'de Hacıevhat Mahallesi Üçler Sokak üzerinde hizmete başlayan Uzunköprü Köftecisi Muammer-3'ün açılışını gerçekleştirdi.

Açılışa; CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan, Belediye Başkan Yardımcısı Ersin Kaçar, Belediye Meclis Üyesi Nuran Başkütük, STK Başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta konuşma yapan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; "Değerli hemşehrilerim, saygı değer Malkaralılar öncelikle hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Yeni açılan iş yerimiz, Uzunköprü Köftecimiz Malkaramıza, Malkaralı hemşehrilerimize hayırlı ve uğurlu olsun. Hemşehrilerimizin sağlıkla ve afiyetle yemek yiyip zaman geçirebilecekleri güzel bir lokanta olacağını umuyorum. Malkara’mıza yatırım yaptıkları için iş yeri sahibimize teşekkür ediyorum. Allah bereketli, bol kazançlı günler nasip." dedi.

Yapılan konuşmanın ardından Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Uzunköprü Köftecisi Muammer-3'ün açılış kurdelesinin kesimini yaparak işletme sahipleri Gökhan Kalkancı ve Gürkan Kalkancı'ya hayırlı olsun dileklerinde bulundu.