BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL SİMPLE CAFE'NİN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 8 Kasım 2019 Cuma günü saat 14.00'de Camiatik Mahallesi, Hürriyet Caddesi üzerinde hizmete başlayan Simple Cafe'nin açılışını gerçekleştirdi.

Açılışa; Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Özer, Ahmet Nazif Balcı, Adalet ve Kalkınma Partisi Malkara İlçe Başkanı Gökhan Şentürk, CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan, Belediye Meclis Üyeleri Afşin Turan, Volkan Soğancılar, Bahadır Uysal, Hüseyin Vasfi Güner, Nuran Başkütük, Birsen Karataş, STK Başkanları ile Temsilcileri, Siyasi Parti Temsilcileri, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul açılış konuşmasında;“ Malkara'mıza yeni bir bakış açısı sağlayan Simple Cafe'nin açılışını gerçekleştireceğiz. Hemşehrilerimizin sosyal paylaşımlarının artacağı, birlikte vakit geçirebileceği ve birlikte geçirecekleri zamanlarda keyif alabilecekleri  bir mekan olduğunu düşünüyorum. İşletme sahibine ve hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun.“ dedi.

Yapılan konuşmanın ardından Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve beraberindekiler Simple Cafe'nin açılış kurdelesinin kesimini yaparak işletme sahibi Sevil Çetiner'e hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Açılışın ardından işletme sahibi tarafından açılışa katılanlara ikramlarda bulunuldu.