BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL ÖZ GÜR PETROL OFİSİ’NİN AÇILIŞINA KATILDI

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 24 Temmuz 2020 Cuma günü saat 14.30'da Hacıevhat Mahallesi, Erenler Caddesi üzerinde hizmet vermeye başlayan Öz Gür Petrol Ofisi’nin açılışına katıldı.

Gerçekleştirilen açılış programına; Ak Parti İlçe Başkanı Gökhan Şentürk, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Özer, Malkara Ticaret Borsası Başkanı Atilla Ayaz, Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta konuşma yapan Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Öncelikle Mübarek Cuma gününde uzun yıllar sonra tekrardan ibadete açılan Ayasofya Camimizin tüm İslam Âlemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

Bugün Siyasi Parti Temsilcilerimiz, STK Temsilcilerimiz ve değerli hemşehrilerimizle tekrar bir iş yerinin açılışında bir aradayız. Uzun yıllardır akaryakıt sektöründe olan değerli büyüklerimizin ortak olduğu bir tesisin açılışı gerçekleştireceğiz. Bu tesis Malkara’lı üreticilerimize, hemşehrilerimize, ülkemize ve Malkara ekonomisine ciddi katkı vereceğinin inancındayım.

Hacıevhat Mahallesi Erenler Mevkiinde Fethi Özver ve Ahmet Orta'nın oğulları olan Süleyman Özver ve Ömer Orta iş ortaklığıyla hizmete açılan Öz Gür Petrol Ofisi’nin hayırlı olmasını diliyor, kendilerine sağlıklı, huzurlu ve kâr bereketli güzel bir ticari yaşam diliyorum.

Ayrıca tüm misafirlere bu özel ana ortak oldukları için teşekkür eder, saygılar sunarım.” dedi.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve beraberindekiler Öz Gür Petrol Ofisi’nin açılış kurdele kesimini geçekleştirdiler.